неделя, 26 февруари 2012 г.

Колекциониране на филмови постери


Има много история зад гърба на филмови плакати и събиране на плакат на филма. Жул Cheret, който е създал 2 филмови плакати на 1890 г., е художник, даден кредит за създаването на първите филмови плакати. До края на първото десетилетие на 1900-те години, филмите са чудесен източник на обществени развлечения. В този период от време, плакат на филма ще се превърне в стандартен размер, известен като лист от една измервателна 27 "х 41".

В първите дни, имената на актьорите не се появи на плакати, които филмови студия хареса, защото това означаваше плащат актьорите по-малко пари. Той е бил в този ранен период в историята на филми онлайн, обаче, че филмови студия реализира филмови звезди са като голяма част от атракциите на кинолюбител, както самия филм. По този начин, звездата от филма е роден и филмови плакати започнаха да демонстрират имената на актьорите, заедно със заглавието на филма.

До 1920-те години, златната ера на немите филми онлайн, филмови постери, става все по-артистичен и грандиозно, с завършените художници, нает от филмови студия, за да рисува портрети на звездите за плакати. До края на 1920-те години, филмови постери изображения става рязък дължи на нов процес на печат, разработен от компанията Морган Litho.

Няма коментари:

Публикуване на коментар